ANTITERORISTIČKE JEDINICE U CRNOJ GORI PRETRESAJU AUTOMOBILE: Evo šta se trenutno dešava u Budvi

Novosti online

28. 08. 2020. u 16:46

АНТИТЕРОРИСТИЧКЕ ЈЕДИНИЦЕ У ЦРНОЈ ГОРИ ПРЕТРЕСАЈУ АУТОМОБИЛЕ: Ево шта се тренутно дешава у Будви

Foto: Vijesti/Printskrin

U CENTRU Budve u toku je akcija u kojoj pripadnici Posebne jedinice i Specijalne antiterorističke jedinice pretresaju automobile kod lokala "Hemingvej".

Kontrolišu funkcionere Demokratskog fronta Mila Božovića i Nikolu Jovanovića.

Prethodno su sedeli u lokalu i kada su krenuli ja automobilima koji su bili parkirani na šetalištu, pripadnici specijalnih policijskih jedinica započeli su pretres.

U lokalu su prethodno sedeli Daka Davidović, Marko Bato Carević, Božović...

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

sima

28.08.2020. 17:46

Samo ludaci i budale mogu misliti da će u CG biti demokrakratski izbori. Belorusija je naspram Crne Gore super demokratska zemlja sa uređenom kulturom. Vidi te bre šta radi Milov aparteid, ovo već sad je trebalo osuditi za manipulaciju? Ali EU i Nato bagra prvo čekaju ktvoproliće ,pa će posle priznsti Milove lopovske izbore,zato što im je to Nato naredilo. Cg mafija samo na jednom radi a to je da isprovocira Srbiju da pomognu Srbima i crkvi u Cg ?i započnu rat pod zastavom Nato. Al tu će Srbima is..šiti!neće više Srbija ni skim ratovati?Imamo sistem čim bih mogli da ih ako treba uništimo. Samo neka udare na narod?Cela Cg će se dići na Milovski šljam.

Ja

28.08.2020. 17:50

Pa izgleda mu gori pod nogama.Koristi silu za politicke protivnike.Narod se oslobodio straha.Dzabe po 50 evra po glasu i 200 evra po glasu iz inostranstva.Milo je od nedelje bivsi.Ovo su im poslednji dani terora.Od nedelje krece nova istorija CG bez Mila.Cista zloupotreba policije CG SAJ i PJP.Gotov je Milo.