"SA VAMA SMO": Ujedinjena Srpska bakljadom podržala Srbe u Crnoj Gori (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2020. u 11:03

UJEDINjENA Srpska je sinoć poslala još jednu poruku podrške bratskom srpskom narodu u Crnoj Gori.

СА ВАМА СМО: Уједињена Српска бакљадом подржала Србе у Црној Гори (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

Članovi Ujedinjene Srpske su na stadionu u Banjaluci bakljama ispisali slogan „US SRPSKA ZA BRAĆU“ i time poslali jaku poruku i podršku Srbima u susednoj državi.

– Pripadamo narodu koji je ujedinjen svuda, i u Banjaluci i u Beogradu i u Podgorici, u Crnoj Gori, Srbiji i Republici Srpskoj. Svaka rana iz Podgorice jednako boli i u Banjaluci i u Srbiji i u Republici Srpskoj. Branimo svoje svetinje i prava svog naroda da postoji, da ima sva prava kao i svi drugi narodi svijeta.

Braćo, ni mi ne damo svetinje, sa vama smo, patimo s vama, borimo se s vama i pobijedićemo s vama. Jedan smo narod, jači smo, veći. Naša borba je pravedna i mi ćemo pobediti – rekao je predsednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

(Srpska info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo