HILJADE BUDVANA POZDRAVILO CAREVIĆA I KOALICIJU “ZA BUDUĆNOST BUDVE” (FOTO/VIDEO)

M.Sekulović

26. 08. 2020. u 20:13

HILjADE građana Budve pozdravilo je u sredu popodne gromoglasnim aplauzom kandidate sa izborne liste “Koalicije za budućnost Budve - Marko Bato Carević” koji su prošetali Majinskom ulicom.

ХИЉАДЕ БУДВАНА ПОЗДРАВИЛО ЦАРЕВИЋА И КОАЛИЦИЈУ “ЗА БУДУЋНОСТ БУДВЕ” (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.S.

Buru oduševljenja izazvao je dolazak nosioca liste, mini državnim udarom smenjenog Marka Bate Carevića, jednog od lidera Nove srpske demokratije.

- Bato, Bato – skandirali su okupljeni građani, njih nekoliko hiljada, dajući na taj način još jednom podršku Careviću koji je sa članovima svog tima, zajedno sa Demokratskim frontom izdržao dvomesečnu torturu parapolicijskih snaga u Budvi, koje još uvek njemu i odbornicima, do svrgavanja vladajuće koalicije, ne dozvoljavaju ulazak u zgradu opštine Budva.

Skup u Budvi protiče mirno, bez obzira što je protivnička strana, odnosno koalicija čija je okosnica Demokratska partija Mila Đukanovića zakazala šetnju ulicama Budve u 20 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)