POVREĐENI PREBACIVAO BOMBU: Novi detalji o eksploziji u podgoričkom naselju Zabjelo

S.Đ.

24. 08. 2020. u 16:56

GOJKO Vukčević (31) teško je povređen u eksploziji bombe u podgoričkom naselju Zabjelo.

ПОВРЕЂЕНИ ПРЕБАЦИВАО БОМБУ: Нови детаљи о експлозији у подгоричком насељу Забјело

Foto: S. Đokić

Kako tvrdi sagovornik na osnovu do sada prikupljenih dokaza, sve ukazuje da je do aktiviranja ekplozivne naprave došlo odmah nakon što je Vukčević bombu iz automobila „alfa romeo" sa rođakom D.V. prebacio u gepek „golfa 6". 

Isti sagovornik dodaje da je podgorička policija uspela da locira i privede rođaka povređenog Vukčevića te da je u toku kriminalistička obrada nad njim.

Iz Uprave policije je saopšteno da povređeni prema njihovoj evidenciji važi za bezbednosno interesantno lice.

"Danas je u naselju Zabjelo u Podgorici došlo do eksplozije na vozilu marke „VW Golf VI" kojom prilikom je jedno lice zadobilo povrede. Policiji je prijavljeno da je oko 12,00 časova na Zabjelu došlo do detonacije. U ovom događaju povrede je zadobilo bezbednosno interesantno lice G.V. i on je transportovan u Urgentni blok KCCG na ukazivanje lekarske pomoći. Preduzimaju se intenzivne aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do eksplozije kao i na utvrđivanju uzroka eksplozije", saopšteno je iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Slobodan

25.08.2020. 10:16

....ko se mača laća,od mala gine.Taj nije imao pametnijeg posla i eto plate i rezultata.Kad bi bar svi mafijaši prebacivali tako,da se napokon smiri stanje.