PRLJAVIM NOVCEM PROTIV OPOZICIJE: Koalicija Za budućnost Crne Gore reagovala na šokantne navode Arbina Cibre

V. K.

20. 08. 2020. u 16:01

KOALICIJA Za budućnost Crne Gore je reagovala povodom snimka na kom Arbin Cibra svedoči o „kriminalnim radnjama Mila Đukanovića“ .

ПРЉАВИМ  НОВЦЕМ ПРОТИВ ОПОЗИЦИЈЕ: Коалиција За будућност Црне Горе реаговала на шокантне наводе Арбина Цибре

Za budućnost Crne Gore

- Iznenađeni smo i šokirani veoma kredibilnim svedočenjem Sarajlije Arbina Cibre, o karakteru veza i odnosa predsednika Crne Gore Mila Đukanovića sa Fahrudinom Radončićem, Šemsudinom Radončićem i Naserom Keljmendijem. Zaprepašćeni smo da se Crna Gora podvodi tim ljudima i njihovim kriminalnim organizacijama od strane predsednika države kao destinacija za trgovinu drogom i poligon za druge kriminalne radnje. Ovaj javni nastup nekadašnjeg telohranitelja Fahrudina Radončića je najbolji pokazatelj da Crnoj Gori pod hitno treba oporavak jer iz ove tačke nema budućnosti za Crnu Goru. Imati reputaciju crne rupe za trgovinu drogom znači da naše budućnosti sa DPS-om na vlasti nema, saopštili su iz koalicije Za budućnost Crne Gore.

- Sigurni smo da se prljavim novcem od trgovine drogom finansiraju razni projekti koji su usmereni protiv opozicije u Crnoj Gori. Ova kriminalna grupa želi da zaustavi promene koje će se desiti na izborima 30. avgusta. Zato se svi moramo ujediniti i izboriti za bolju i lepšu budućnost Crne Gore u kojoj više neće biti mesta za ovakvu grupu kriminalaca. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju