"ZA BUDUĆNOST CRNE GORE" NASTAVILA KAMPANJU U MURINU: Krivokapić - "Ne može država da bude tako nemarna prema žrtvama!"

V.K.

15. 08. 2020. u 18:40

KOALICIJA "Za budućnost Crne Gore" nastavila je pobedničku kampanju u Murinu, gde je nosilac liste Zdravko Krivokapić istakao da je ovaj kraj izrodio mnogo vizionara, pametnih i mudrih ljudi, ali da ga režim konstantno zapostavlja, saopšteno je iz ovog političkog saveza.

ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ НАСТАВИЛА КАМПАЊУ У МУРИНУ: Кривокапић - Не може држава да буде тако немарна према жртвама!

Foto: Koalicija “Za budućnost Crne Gore”

- Mi zato garantujemo budućnost koja će obezbediti pravdu, jednake ekonomske mogućnosti, da narod ostaje ovde i da naša deca ne odlaze - kazao je Krivokapić.

Predstavnici koalicije obišli su i uništene industrijske zone u ovom delu Crne Gore, koji svedoče o nemaru DPS-a za neke od jedinstvenih proizvodnih pogona na prostorima bivše Jugoslavije.

Foto: Koalicija “Za budućnost Crne Gore”

Krivokapić je poručio da će buduća vlast, na čelu sa koalicijom “Za budućnost Crne Gore”, biti ona koja miri, a ne svađa i koja ne traži razlike, već ono što nas spaja.

Tokom posete, on je položio venac na spomenik žrtvama NATO agresije 1999. godine.

- Istina je da su ovde stradali nevini koji nisu ugrožavali nikoga. Ne može država da bude tako nemarna prema žrtvama. Kada vlast dolazi na ove prostore mimoilazi ovaj spomenik koji je svedočanstvo nevinosti i čistote, zaključio je Krivokapić.

On je naglasio da se istine ne možemo odricati, a nju je najbolje opisao spomenik u Murinu, te da nova vlast neće zaboraviti porodice žrtava.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)