"VEĆ VIĐENO: Đukanović i Marković kampanju svode na paranoične priče o ugroženosti države od spoljašnjeg i unutrašnjeg neprijatelja"

V. K.

12. 08. 2020. u 17:49

Jovan Vučurović, kandidat za poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore o kampanji za predstojeće izbore

ВЕЋ ВИЂЕНО: Ђукановић и Марковић кампању своде на параноичне приче о угрожености државе од спољашњег и унутрашњег непријатеља

Foto: Nenad Madnić

Već viđeno – Milo Đukanović i Duško Marković čitavu kampanju svode na  paranoične priče o ugroženosti države od spoljašnjeg i unutrašnjeg neprijatelja. A kada je paranoja jedina politika dva glavna čoveka odlazećeg režima, onda je jasno u kakvoj se opasnosti nalazi Crna Gora i njena budućnost. Đukanović i Marković su personifikacija onoga najgoreg što je zadesilo ovu zemlju-kriminal, korupcije, sloma privrede, podela, urušavanja svih tradicionalnih vrednosti progona političkih neistomišljenika, izjavio je Jovan Vučurović, kandidat za  poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore, navodeći da je Crna Gora i te kako ugrožena iznutra – od DPS-a i njegovih lidera, koji su naročito u ovom teškom vremenu pokazali da ih ne interesuju nevolje i problemi građana, već samo kako napuniti džepove prvoj familiji i njoj bliskim tajkunima i kriminalcima.

Foto: V.K.

-I pošto nisu uspeli, a nisu ni hteli da reše problem ekonomije, nezaposlenosti, gladne dece, zatvorenih radnih mesta, posegnuli su za navodnom zaštitom države, podelama i svađama. I zbog takve politike ugrožena je budućnost svih građana Crne Gore.

Mi ne znamo da se igramo sa dostojanstvom građana kao Đukanović i Marković, ali znamo kako da stvorimo uslove za rešavanje nagomilanih ekonomskih problema i kako da se borimo za budućnost svakog građanina Crne Gore, poručio je Vučurović, dodajući da paranoja i strah vladaju Đukanovićem i Markovićem, i da će nakon promena 30. avgusta u Crnoj Gori doći vreme vladavine prava , "kada će pred zakonom svi biti jednaki i kada će morati da se polože računi za višedecenijsko uništavanje ove zemlje i njenih građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!