BOMBARDUJU NAS LAŽIMA I OBMANAMA: Pokret za Pljevlja o delovanju DPS

M. D.

10. 08. 2020. u 13:46 >> 13:46

PREDSEDNIK opštine Pljevlja, gospodin Golubović, je toliko bacio „bombi“ u proteklih petnaestak godina, da bi mu pozavidio i sam Boško Buha - saopštili su iz Pokreta za Pljevlja.

БОМБАРДУЈУ НАС ЛАЖИМА И ОБМАНАМА: Покрет за Пљевља о деловању ДПС

Foto: Pokret za Pljevlja

Oni ističu da kada je reč o bombardovanju, ima ih raznih, a svaka bomba je opasna.

-Od onih pravih, koje bacaju avioni ili postavljaju teroristi, znaju biti opasnije one, koje decenijama na nas bacaju DPS bombaši. Pored onih, proslavljenih, iz Skupštine, Vlade, pravosuđa i ostalih državnih institucija, ističu se i neki lokalni, pljevaljski. Svakako, u tome prednjači aktuelni predsednik opštine, gospodin Golubović, koji je toliko bacio „bombi“ u proteklih petnaestak godina, da bi mu pozavidio i sam Boško Buha!-kazali su iz Pokreta za Pljevlja.

Oni podsećaju na neke od njih: izgradnja pruge Pljevlja – Bijelo Polje, izgradnja cementare, izgradnja puta Kosanica-Glibaći-Bobovo, sistem daljinskog grejanja-toplifikacija, zapadna obilaznica oko Pljevalja, uređenje Trga patrijarha Varnave, izgradnja gradskog bazena, izgradnja regionalne sanitarne deponije za Pljevlja i Žabljak, izgradnja skijališta, uređenje Borovičkog jezera i kupališta, uređenje odlagališta Jagnjilo, uređenje deponija Gradac i Maljevac, sistem za prečišćavanje otpadnih voda, razvoj biznis zona u gradu, izgradnja aerodroma Đulina Guka...

- Spisku laži i obmana nema kraja. Fali samo još sletanje na Mars, s obzirom na letačke i „preletačke“ sposobnosti Golubovića i drugova. Pljevljaci i Pljevljanke, zaboravimo li ova bombardovanja“ i „bombaše“, džabe će nam biti da pamtimo sva ostala. Nestaće nas, nestaće Pljevalja, poverujemo li opet ovim Minhauzenima današnjice -zaključuju iz Pokreta za Pljevlja. -Ujedinimo se svi i Bog će biti sa nama. Velika narodna koalicija Za budućnost Crne gore će 30. avgusta otvoriti vrata slobode, pravde i istine! Ne damo sveštenike i svetinje!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024