TRETIRALI IH KAO KRIMINALCE: SAJ u Andrijevici pretresao ljude, terali ih da leže na zemlji

M. SEKULOVIĆ

10. 08. 2020. u 07:17

ТРЕТИРАЛИ ИХ КАО КРИМИНАЛЦЕ: САЈ у Андријевици претресао људе, терали их да леже на земљи

Foto: Privatna arhiva

NA severu Crne Gore gde iz dana u dan raste otpor naroda prema režimu u Podgorici, posebno posle donošenja Zakona o slobodi veroispivesti zbog čega pravoslavci protestuju već osam meseci, novi pokušaj zastrašivanja naroda.

Naime, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice u nedelju veče posle velike auto litije, obišli su likale gde se okupljaju glasači opozicije i izvršili detaljne pretrese gostiju.

Na nimalo korektan način zaleganjem na asfalt pretresani su i mladi Andrijevičani na ulicama, iako mnogi nemaju ni najmanji saobraćajni prekršaj.

U Andrijevici se uporedo sa parlamenrarnim, održavaju i lokalni izbori a ovoga puta opozicija opasno ugrožava Đukanovićevu DPS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vasko Zareski101

10.08.2020. 08:24

Hvala Gospodu Bogu, nece jos dugo trajati teror zlikovackog rezima Don Mila! Braco, izdrzite jos manje od 3 nedelje! Svice Zora do Slobode i Pobede -- Vasilije "Ostroski"!

Deda

10.08.2020. 08:40

Izdržite braćo Crnogorci još malo pa ga skinite ne samo sa vlasti nego golog a i sve njegove uključujući i policiju. Svi se tamo znaju i svi znaju ko je policajac a ko MILOcajac.