PROGON SVEŠTENIKA INSINUACIJA: Mevludin Nuhodzić, ministar unutrašnjih poslova Crne Gore

V.K.

23. 07. 2020. u 14:59

MINISTAR unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodzić kazao je u Skupštini da je progon vernika SPC u Crnoj Gori –"čista insinuacija".

ПРОГОН СВЕШТЕНИКА ИНСИНУАЦИЈА: Мевлудин Нуходзић, министар унутрашњих послова Црне Горе

Novosti

- Policija nema nameru da utiče na verski život u Crnoj Gori. Na to nema pravo, ni ambiciju, ali ima ustavnu obavezu da čuva red I mir, a u konkuretnoj situaciji da spreči moguće ugrožavanje zdravlja građana. Crna Gora svojim propisima svima garantuje verske slobode, ustvrdio je Nuhodzić.-Crna Gora je sekularna država, u kojoj vernicima, verskim službenicima i verskim zajednicama nije I neće biti uskraćeno bilo koje pravo.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu