U CRNOJ GORI DVE KOLONE: “Antifašisti” koji veličaju NDH i druga koja brani istorijske temelje države

V. K.

17. 07. 2020. u 23:17 >> 23:16

NA skandalozni autorski tekst predsednika Vlade Crne Gore Duška Markovića podgoričkoj „Pobjedi“, u kojem poistovećuje svetosavlje sa fašizmom, reagovao je Marko Kovačević (Nova srpska demokratija).

У ЦРНОЈ ГОРИ ДВЕ КОЛОНЕ: “Антифашисти” који величају НДХ и друга која брани историјске темеље државе

Foto: NSD

-U ovom trenutku u Crnoj Gori bi trebalo da postoje samo dve kolone: ona koja svoju genocidnu NDH prirodu krije iza termina "antifašizam" dok u himni države ima stihove fašiste i time se ponosi, i druga koja brani istorijski temelj Crne Gore a to je svetosavska Crkva koja je osnovala Zetsku eparhiju čiji je nastavljač Mitropolija crnogorsko-primorska. Ko god ide u ovom trenutku u fragmentaciju ove druge kolone i pravi različite priče i aranžmane, pod različitim izgovorima zašto nam jedinstvo ne treba, taj nije shvatio momenat u kome se nalazimo a koji je Duško Marković opisao u ovoj rečenici dole. On se nije šalio. Vi koji se šalite i ne želite najšire moguće liste i koalicije, mislite li da vam istorija to neće zapamtiti? Nije vreme da se igramo. DF je spreman da bude partner svima u rušenju ove vlasti. Već smo to pokazali sopstvenim primerom i tek ćemo. Ko bude tražio izgovore, možda ih može naći trenutno. Ali pred istorijom i na Sudnjem danu teško, napisao je na svom Fejsbuk profilu Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024