ZABRANA GRAĐEVINSKIH RADOVA NA 30 DANA u priobalnom delu barske opštine

B. DABIĆ

10. 07. 2020. u 23:08

Građevinska sezona u priobalnom području Barske rivijere obustavljena je na mesec dana, tokom letnje turističke sezone.

ЗАБРАНА ГРАЂЕВИНСКИХ РАДОВА НА 30 ДАНА у приобалном делу барске општине

B. Dabić

Zabrana građevinskih radova u priobalnom području opštine Bar od 20. jula do 20. avgusta donesena je odlukom koju je potpisao predsednik opštine Bar Dušan Raičević

-Područje zabrane izvođenja građevinskih radova obuhvata priobalni deo opštine Bar na području Čanja, Sutomora, Zelenog pojasa, Žukotrlice, Topolice ipriobalni pojas od tunela „Ćafe“ do granice sa opštinom Ulcinj, kao i uže jezgro Starog Bara i Vripazara. Odlukom su zabranjeni radovi na izgradnji, rekonstrukciji i adaptaciji objekata, na uklanjanju objekata po zahtevu vlasnika, kao i radovi na raskopavanju javnih površina, naveli su iz kabineta predsednika opštine Bar.

 

Zabrana se ne odnosi na radove izgradnje lokalnih i državnih objekata od opšteg interesa, te radove koji se odnose na postavljanje, građenje i uklanjanje privremenih objekata.

 

Izuzetno, ukoliko je potrebna hitna intervencija na popravci određenih objekata komunalne ili druge infrastrukture, kao i građevina zbog čijih oštećenja bi postojala opasnost po život i zdravlje ljudi, ili u drugim opravdanim slučajeva, predsednik Opštine može doneti odluku kojom se odobrava izvođenje građevinskih radova u periodu zabrane.

 

Nadzor nad primenom ove odluke obavljaće Komunalna policija Opštine Bar, koja će redovno vršiti terenske obilaske na navedenim područjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!