Mitropolit Amfilohije poručio:Od sada ću litije prijavljivati ja, NEKA HAPSE MENE!

Novosti onlajn

16. 06. 2020. u 08:31

MITROPOLIT crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je da će ubuduće svaku litiju policiji prijavljivati on, kako bi službenici policije hapsili njega, a ne sveštenike kao do sad.

Митрополит Амфилохије поручио:Од сада ћу литије пријављивати ја, НЕКА ХАПСЕ МЕНЕ!

Foto: D. Dozet

- Ako treba nekoga da procesuiraju, to je mitropolit...jer sve što se dogada ovde u Mitropoliji, zavisi od njega, a ne od sveštenika i vernika. Ja sam potpisao već, ja ću da potpišem za litiju u Podgorici, jer meni je neprijatno da moji sveštenici budu suđeni i osuđeni, a ja sam glavni akter - rekao je Amfilohije.

Amfilohije je odgovarajući na pitanje novinara, rekao da su akcije policije - zastrašivanje naroda, prenose podgoričke „Vijesti“.

- To je zločinački odnos prema narodu i Crnoj Gori. Vreme će to da pokaže, ukoliko nastave svoju politiku - ne da brane Crnu Goru i Crnogorstvo, već svoju vlast i ono što su stekli. A oni znaju kako su to stekli - kazao je Amfilohije, posle saslušanja više sveštenika SPC zbog navodnog kršenja zdravstvenih propisa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!