STRAŠNA TRAGEDIJA U BARU: Četiri osobe stradale u požaru - među njima i deca

B.Dabić

15. 02. 2024. u 09:13

ČETIRI osobe među kojima ima i dece stradale su u požaru koji je u noći između srede i četvrtka izbio u Baru, u naselju ispod brda Volujica.

СТРАШНА ТРАГЕДИЈА У БАРУ: Четири особе страдале у пожару - међу њима и деца

Foto: B.Dabić

Identitet žrtava još nije utvrđen.  

Požar je izbio oko 4.30 sati. Više vatrogasnih kola za nekoliko minuta od dojave je stiglo na lice mesta, ali na žalost nisu uspeli da spasu lica koja su stradala.

Okolnosti pod kojim se dogodio požar se utvrđuju.

Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Bra tužilac Radovan Đurišić kaže da je dežurni tužilac sa veštakom otišao na lice mesta da izvrši uviđaj. Nakon što se utvrde sve činjenice, ne isključuje se mogućnost da istragu preuzme Više državo tužilaštvo.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!