PLJUJU PLEME I KRST, POLICIJA ISTRAŽUJE: Na Bogojavljenje oglasili se srbomrsci iz Bijelog Polja (FOTO/ VIDEO)

M. SEKULOVIĆ

19. 01. 2024. u 21:55

BOLESNICI, pleme vam j..em i popi..m vam se na krst!

ПЉУЈУ ПЛЕМЕ И КРСТ, ПОЛИЦИЈА ИСТРАЖУЈЕ: На Богојављење огласили се србомрсци из Бијелог Поља (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: fejsbuk printskrin/Bijelo Polje online

Ovako je Hilmija Omerinović, Bjelopoljac koji boravi u Skandinaviji, čestitao Bogojavljenje sugrađanima u komenatru ispod teksta o plivanja u za Časni krst, na Bogojavljenje u svom rodnom gradu.

Tekst sa video-snimcima tradicionalnog plivanja u Limu, objavljen je na Fejsbuku, a zanimljivo je d osim Hilmije niko od pripadnika muslimanske veroispovesti nije ni rečju uvredio svoje komšije i prijatelje pravoslavce, već je nekoliko njih Hilmiji uputilo reči osude...

Više građana ne samo Bijelog Polja pozvalo je dopisništvo "Novosti" i ukazalo na još jedan fašistički ispad, nadajući se da kao brojni slični primeri neće proći ''ispod radara'' državnih organa.

-Odmah nakon primljenih prijava, dežurni inspektor je počeo sa prikupljanjem obaveštenja o svemu. Nakon toga uslediće uobičajena procedura saopšteno je noćas Novostima u Centru bezbednosti u Bijelom Polju, povodom incidenta čiji glavni akter je, kako tvrde dobro upućeni, sa svog pravog fb profila na bezuman način pokušao da uvredi svoje sugrađane pravoslavne vere.


 

BONUS VIDEO - CRNA GORA PLIVA ZA ČASNI KRST: Bogojavljenje obeleženo u Podgorici, Nikšiću, Beranama…

Radovan Rakočević: Bože daj im pameti

Bože daj im pameti na današnji dan. Ne znaju ni štočine. Izvesni Hilmija koji je iz Bijelog Polja pošao u tuđinu preko društvene mreže na najprizemniji način vređa pripadnike pravoslavne veroispovesti, reagovao je na svom fb nalogu odbornik DNP Radovan Rakočević.

- Očekujemo hitnu reakciju tužilaštva. Stvar je jasna,kaže Rakočević, koji se nada da će nedležno tužilaštvo procesuirati Omerinovića, koji se sanekoliko hiljada kilometara udaljenosti besprizorno okomio na svoje komšije i njihovu veru pravoslavnu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)