ZBOG NASILNIČKOG PONAŠANJA U PLAVU: Krivična prijava protiv osam maloletnika i dve punoletne osobe

M. SEKULOVIĆ

09. 01. 2024. u 17:43

ZBOG sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti "Sjever“, Odeljenja bezbednosti Plav, podneli su krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu protiv osam maloletnika i dve punoletne osobe.

ЗБОГ НАСИЛНИЧКОГ ПОНАШАЊА У ПЛАВУ: Кривична пријава против осам малолетника и две пунолетне особе

FOTO: Privatna arhiva

- Policija u Plavu je 4. januara u 17.20 sati dobila informaciju da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu došlo do fizičkog sukoba između više osoba. Utvrđeno je da su se sukobila četiri maloletnika i F.Q. (23) iz Gusinja sa jedne, i četiri maloletnika i S.H. (54) iz Plava s druge strane. Policija je došla do sumnje da su se oni putem jedne društvene mreže dogovorili lokaciju gde su se prvo verbalno, a onda i fizički sukobili - saopštila je danas Uprava policije Crne Gore.

Iz policije kažu da je u jednom trenutku četrnaestogodišnjak upotrebio i sprej sa nadražujućim dejstvom  isprskavši četvoricu maloletnika iz Plava. Zbog spreja su pali na tlo, a ti su  iskoristili maloletnici iz Gusinja i F.Q. i počeli da ih udaraju i šutiraju.

- Sukob se nastavio ispred jednog ugostiteljskog objekta, sa jedne strane su bili F.Q. i dva maloletnika, a sa druge takože dve maloletne osobe. Tokom ovog sukoba im je prišao i S.H. udarivši u glavu F.Q, koji je u tom trenutku metalnim predmetom udario jednog od maloletnika u šaku - kažu iz policije o okršaju "u dva čina".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)