HAPŠENJE NA MAGISTRALI BERANE-ROŽAJE:Švercovao cigarete

Марија Стевановић
Marija Stevanović

25. 09. 2023. u 13:18

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, policija je uhapsila S. A (43) uz Podgorice.

ХАПШЕЊЕ НА МАГИСТРАЛИ БЕРАНЕ-РОЖАЈЕ:Шверцовао цигарете

Foto: UP CG

On je uz krivičnu prijavu priveden tužiocumu Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju do 72 sata.

- Policijski službenici su 23. septembra u ranim jutarnjim časovima na putnom pravcu Rožaje - Berane zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao S.A. (43). Pregledom vozila, u ladici je pronađena određena količina cigareta bez akciznih markica. Sa događajem je upoznat nadležni tužilac, te je lice dovedeno u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Berane na dalje postupanje - saopštila je policija.

Policajni su posumnjali da u vozilu postoji specijalizovani bunker sa većom količinom cigareta.

-Inicirana je naredba za pretres ovog vozila. Pretresom je u skrivenom bunkeru, kao i u međuprostoru između komandne table i motora, pronađena veća količina cigareta bez akciznih markica – 313 šteka raznih vrsta cigareta. S.A. je lišen slobode - kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)