IZDAJA NARODNE VOLJE: Nova srpska demokratija - Na formiranje vlade Crne Gore utiču zapadni centri moći

V.K.

14. 09. 2023. u 18:59

CRNA Gora se zbog izdaje narodne volje od strane Milojka Spajića, nalazi u situaciji da danas na formiranje vlade udruženo utiču zapadni centri moći, kao i mafija i tajkuni koji u vlasti ponovo žele Mila Đukanovića ili njegove satelite kako bi ta hobotnica sačuvala uticaj - kazao je poslanik Nove srpske demokratije Jovan Vučurović.

ИЗДАЈА НАРОДНЕ ВОЉЕ: Нова српска демократија - На формирање владе Црне Горе утичу западни центри моћи

Jovan Vučurović, Foto Arhiva Novosti

- Ovo je čisto nasilje nad građanima Crne Gore, koje se sprovodi od stranih namesnika, a sve uz pristanak političkih beskičmenjaka iz dela PES i njihovih saveznika, kojima ne smeta ovo iživljavanje nad Crnom Gorom i koji ne žele Srbe i ZBCG u vladi, ali žele Đukanovića i mafiju - podsetio je Vučurović. - Ima još vremena da se Spajić vrati u realnost, jer kao i u svakoj demokratskoj državi, i u Crnoj Gori treba da vladaju pobednici na izborima, a sigurno ne mogu i neće vladati oni koji su poraženi, a to su Milo Đukanović i njegovi sateliti.

To je azbuka demokratije i pobednici na izborima vladaju i u državama iz kojih dolaze Eskobar, Picula, Bilčik i drugi koji plediraju da se mešaju u unutrašnje stvari Crne Gore, poručio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)