SRBI DA OSTANU ODANI SVOJIM VREDNOSTIMA: Nastavak prikazivanja filma "Crna Gora međa istine i laži"

V.K.

14. 09. 2023. u 09:59

DOKUMENTARNI film „Crna Gora međa istine i laži“ koji se, zahvaljujući beogradskom Savezu Srba iz Crne Gore i Pravoslavnoj fondaciji, premijerno prikazuje širom Crne Gore,, otvorio je oči mnogima koji su živeli u istorijskim zabludama i gurali pod tepih pravu istinu o Srbima, Srpskoj sparti, Podgoričkoj skupštini, ujedinjenju Crne Gore i Srbije, pa sve do veličanstvenih litija koje su odbranile Srpsku pravoslavnu crkvu u 21.veku.

СРБИ ДА ОСТАНУ ОДАНИ СВОЈИМ ВРЕДНОСТИМА: Наставак приказивања филма Црна Гора међа истине и лажи

Savez Srba iz Crne Gore

- Ovaj film upućuje na duh jednog vremena i opominje savremene generacije da naš kolektivni duh prema sopstvenim precima obavezuje sve generacije srpskog naroda da moraju biti odane svojim istorijskim tradicijama i vrednostima, odnosno svom identitetu - kazao je autor i scenarist Željko Čurović, predsednik Saveza Srba iz Crne Gore.

Posle Žabljaka, Plužina, Šavnika, Pljevlja, Bijelog Polja, sa prikazivanjem se stiglo i do Mojkovca i tamošnjeg Doma kulture.

Premijeri su pored brojnih istaknutih ličnosti  prisustvovali  predsednik Opštine Mojkovac Vesko Delić i Luka Karadžić, član izvršnog odbora Saveza Srba iz Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!