CETINJE SE SEĆA ŽRTAVA Godinu dana pd bestijalnog zločina u Prestonici

M. SEKULOVIĆ

12. 08. 2023. u 09:17

DANAS se navršava godinu dana od bestijalnog zločina u kome je Cetinjanin Vuk Borilović (34) likvidirao deset svojih sugrađana i ranio šest, pre nego što je i sam likvidiran u gotovo samom centru Cetinja. U znak sećanja na nevine žrtve ovog bezumnog zločina, zastave na ulazu u Cetinje i na svim gradskim institucijama spuštene su na pola koplja, saopšteno je iz prestonice.

ЦЕТИЊЕ СЕ СЕЋА ЖРТАВА Годину дана пд бестијалног злочина у Престоници

Foto Fejsbuk

Zločin nakon kojeg je zanemela Crna Gora počeo je u svojoj kući, gde je ničim izazvani Borilović poubijao svoje podstanare, medicinsku sestru Natašu Martinović Pejović (35) i njenu decu Marka i Mašana. Potom je krvavi pir nastavljen tako što je ubio i Natašinog kuma Milana Mitrovića (37) i svog ujaka Gorana Đurišića (54). U besomučnoj pucnjavi potom je likvidirao komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a potom usput puneći pušku i Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

Pre nego što je Borilović ustreljen, ranio je i šest osoba, među kojima je bio i jedan policajac. Likvidiran je nakon što su vatru na njega otvorili policajci i sugrađanin Neno Kaluđerović, koji nije krivično gonjen zbog toga.

Kuća Vuka Borilovića u kojoj je počeo njegov krvavi pir, od dana užasa zjapi avetinjski prazna. Zapaljena je u aprilu ove godine, a policija se nije oglašavala o tom slučaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije