ZA ČETIRI SATA, TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Haos u Herceg Novom, jedna osoba teže povređena

V.V.

12. 06. 2023. u 17:56

SLABA kiša, mokri kolovozi, gužva u saobraćaju i neprilagođena vožnja i za samo četiri sata u Herceg Novom su se dogodile tri saobraćajne nesreće, a jedna osoba je teže povređeno.

ЗА ЧЕТИРИ САТА, ТРИ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ:  Хаос у Херцег Новом, једна особа теже повређена

Foto: V.V.

Iz Odelenja bezbednosti Herceg Novi informisali su da su se  u 14.55  u Zemunskoj ulici, u blizini Reciklažnog centra u Meljinama, sudarila dva putnička vozila. N.G. iz Herceg Novog koji je upravljao "pasatom", sa povredom glave prevezen je u bolnicu Meljine, dok je vozač "volva" U.J. prošao bez povreda.

U 10.45 na delu lokalnog puta u naselju Topla dva, došlo je nezgode u kojoj su učestvovali teretno vozilo „iveko“, kojim je upravljao K.I. iz Nikšića, i pešak E.O. iz Herceg Novog, radnica „Čistoće“. Žena je pregledana u bolnici Meljine i konstatovane su joj lakše telesne povrede, ali je upućena u bolnicu Risan.

Na lokalnom putu u Igalu kod Titove vile u 14.20  dogodila se saobraćajna nezgoda. K.B. iz Herceg Novog sa taksi vozilom "škoda" sudario se sa biciklom koji je vozio K.K. iz Turske. On je prevezen do bolnice Meljine, ali nema informacija o stepenu povreda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)