POLICIJSKA PRETRAGA U ANDRIJEVICI I PETNJICI: Zaplenjene puške, pišu se prijave (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

10. 05. 2023. u 15:03

POLICIJA je u Andrijevici, postupajući po naredbi sudije Osnovnog suda iz Berana, izvršila pretres porodične kuće V. V. u mestu Trepča, koji je prethodno procesuiran zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

ПОЛИЦИЈСКА ПРЕТРАГА У АНДРИЈЕВИЦИ И ПЕТЊИЦИ: Заплењене пушке, пишу се пријаве (ФОТО)

Uprava policije

-Pretresom su pronađeni lovački karabin i lovačka puška za koje je ovo lice posedovalo oružne listove. Oružje je preventivno oduzeto, saopštila je Uprava policije Crne Gore.
Osim toga, policija je u Petnjici obaveštena od strane jednog lica da njegov komšija šenluči u blizini svoje porodične kuće u mestu Donja Vrbica i da mu je upućivao reči preteće i uvredljive sadržine putem sms poruka.
 

Uprava policije

-Postupajući po prijavi službenici Stanice policije Petnjica izašli su na lice mesta, obavili razgovor sa Đ. A. (70) koji je tom prilikom predao lovačku pušku za koju nije posedovao oružni list, kao i pištolj marke CZ kalibra 7,65 mm. Protiv Đ. A. je u redovnom postupku, po nalogu tužioca, podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksploziva, kaže iz policije.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)