NASILNICI U ZATVORU: U Kolašinu nastavljeno sa nasiljem nad ženama

Марија Стевановић
Marija Stevanović

08. 05. 2023. u 14:48

REŠENjEM sudije za istragu Osnovnog suda u Kolašinu, određen je pritvor u trajanju do 30 dana meštaninu D.Ć. (33), koji je sproveden u istražni zatvor u Bijelom Polju.

НАСИЛНИЦИ У ЗАТВОРУ: У Колашину настављено са насиљем над женама

Foto: B.Dabić

Naime, policiji u Kolašinu je D.Ć. (33) iz ovog grada prijavila D.Ć. (33) da je svakodnevno prati, šalje sms poruke, od trenutka kada ga je  20 aprila prijavila  za zlostavljanje. Nakon toga, on je priveden u službene prostorije Odeljenja bezbjednosti Kolašin i od njega je prikupljeno obaveštenje, nakon čega je sa prijavom i izjavom upoznat nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu po čijem je nalogu D.Ć. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo proganjanje.

Nakon privoda tužiocu određeno mu je zadržavanje do 72 sata, a onda mu je u Osnovnom sudu određen pritvor.

Policiji u Kolašinu je i u nedelju imala posla. Naime, D.T. je prijavila da su F.R. (21) i M.B. (18) oštetili vozilo jedne osobe koje se nalazilo ispred njene porodične kuće. Policija ih je locirali a oni su prilikom kontrole, ''u prisustvu službenika policije,upućivali reči priteće sadržine u odnosu na D.T, sina podnosioca prijave''.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu po čijem su nalogu F.R. i M.B. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu D.T. Njima je od strane postupajućeg tužioca određeno zadržavanje do 72 sata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)