OPLJAČKALI BUDVANKU: Žena u ruksaku iz banke iznela 1,3 miliona evra - tuđeg novca

B. DABIĆ

16. 04. 2023. u 07:15

NEVEROVATNA pljačka banke desila se u Herceg Novom - žena išetala usred dana sa punim ruksakom novca koji je podigla koristeći falsifikovanu ličnu kartu.

ОПЉАЧКАЛИ БУДВАНКУ:  Жена у руксаку из банке изнела 1,3 милиона евра - туђег новца

Foto: Printskrin

Policija traga za ženskom osobom koja je 12. aprila, koristeći falsifikovana dokumenta klijentkinje Lovćen banke, sa njenog računa podigla 1,3 miliona evra. Dan kasnije iz Lovćen banke su obavestili policiju, kada je Budvanka M.O. rekla da ona nije zahtevala da joj se isplati novac koji je čuvala u banci.

Utvrđeno je  da su novac dali osobi koja je priložila falsifikovanu ličnu kartu na ime M.O.

Prevarantkinja je, navodno, 11. aprila najavila da će podići ušteđevinu u filijali banke u Herceg Novom, odakle su je, s obzirom da se radi o velikom iznosu, obavestili kada da dođe. Dan kasnije ona je sa rancem ušetala u banku, uzela novac i otišla.  Inače, nju su snimile kamere.

Iz banke su naveli da su upoznali  nadležne sa nemilim događajem i da će dati maksimalan doprinos da se utvrde krivci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!