DRUGI KRUG PRDSEDNIČKIH IZBORA: U Baru i Budvi izlaznost identična kao pre 14 dana

B. DABIĆ

02. 04. 2023. u 10:04

U BARU i Budvi tokom prva dva sata glasanja, u drugom krugu za predsedničkih izbora izlaznost skoro identična kao pre 14 dana.

ДРУГИ КРУГ ПРДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА: У Бару и Будви излазност идентична као пре 14 дана

Foto: B.Dabić

Do devet sati pravo glasa u Baru iskoristilo je 5,3 odsto birača, odnosno 2106 građana upisanih u birački spisak, kazao je  predsednik Opštinske izborne komisije Dragan Simović. Do sada, kako je istakao, izborni dan na 67 biračkih mesta protiče mirno i bez zabeleženih nepravilnosti.

U prvom krugu predsedničkih izbora, održanom 19. marta, izlaznost do 9 sati u Baru bila je 5,4 odsto (2153 birača). Predsednik Opštinske izborne komisije Budva, Đorđije Vujović kazao je da su svih 28 biračkih mesta otvorena na vreme.

 - Do devet sati glasalo 1.424 birača, što je 7,56 odsto izašlih. Izlaznost je identična kao i u prvom krugu. Sajt putem kojih građani mogu da se informišu birači.me radi. Tokom prva dva sata glasanje protiče bez problema. Nadamo se da će ostati tako do kraja dana, kazao je Vujović.


U drugom krugu učestvuju kandidati Demokratske partije socijalista i Pokreta Evropa sad, Milo Đukanović i Jakov Milatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima