KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV OSAM OSOBA: Epilog skandala na Cetinju i napada na Jakova Milatovića (VIDEO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

15. 03. 2023. u 19:14

POVODOM događaja od 10. marta na Cetinju kada je grupa ljudi pokušala da spreči predsedničkog kandidata Jakova Milatovića da nesmetano uđe u prostorije gde je trebao da održi promotivni skup, policija je identifikovala deo njih i iz tužilaštva je saopšteno da se „u radnjama osam osoba stiču elementi krivičnih dela“.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ОСАМ ОСОБА: Епилог скандала на Цетињу и напада на Јакова Милатовића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tviter

- B.L. (56) i N.L. (27) se sumnjiče za krivično delo napad na službeno lice, S.V. (65), D.J. (33), T.B. (46) i V.J. (50) se sumnjiče za krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, dok se S.V. (21) na teret stavlja krivično delo učestvovanje u grupi koja spreči lice u vršenju službene radnje - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

U slučaju F.M. (42) reč je o nasilničkom ponašanju u sticaju sa krivičnim delom sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

- Pripadnici cetinjske policije će nastaviti sprovođenje aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovaj događaj u cilju identifikacije ostalih lica, te u konsultaciji sa tužiocem utvrditi da li u njihovim radnjama ima elemenata krivičnih fela ili eventualno prekršaja - saopštila je policija.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

RUSIJA će analizirati ograničenja koja je Poljska uvela na kretanje ruskih diplomata na njenoj teritoriji i preduzeti uzvratne mere, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

27. 05. 2024. u 18:27

Komentari (0)

SVET OSTAO ZATEČEN: Evo šta je Aleksander Zverev prvo uradio kada je pobedio Rafaela Nadala na Rolan Garosu