PREKO VERIGA JEDNIM TRAJEKTOM: I pored obustave Pomorskog saobraćaja, omogućena veza Kamenari – Lepetane

V.V.

18. 02. 2023. u 08:16

TRAJEKTNA linija Kamenari – Lepetane ipak nije sasvim obustavljena.

ПРЕКО ВЕРИГА ЈЕДНИМ ТРАЈЕКТОМ: И поред обуставе Поморског саобраћаја, омогућена веза Каменари – Лепетане

Fotoa: RT HN

Umesto plovila Pomorskog saobraćaja, na ovoj relaciji prevoz vozila i putnika obavljaće trajekt "Vasilije"  kompanije "Briv".

- JP "Morsko dobro" će organizovati prevoz putnika i vozila besplatno do daljeg. Unapred se zahvaljujemo svim građankama i građanima na razumevanju i strpljenju narednih dana, dok ovaj posao na trajektnoj liniji Kamenari – Lepetane ne stavimo u pun kapacitet. Pokazalo se pravo lice i koliki su patriote od "odgovornih ljudi" i firmi koje su od državnih resursa dobijenih bez koncesija preko decenije ubirale više milona eura godišnje u svoje džepove, kako se sad zahvaljuju svim građanima Herceg Novog, Tivta i Crne Gore - naveo je predsednik odbora direktora Morskog dobra Blažo Rađenović na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da je zakon isti za sve i da više nema privilegovanih pojedinaca i firmi, ističući da je Crna Gora na pravom putu, te da je više niko neće ucenjivati.

U Kamenarima nema gužve. Većina putnika krenula je oko zaliva, preko Kotora, a po dolasku trajekta Ju briva pojedini su i sačekali ukrcaj. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)