HAPŠENJE U BUDVI: Državljanin Srbije i Budvanin iza rešetaka zbog proizvodnje i prodaje droge

B. DABIĆ

30. 01. 2023. u 15:01

Policija je preduzimajući planske aktivnosti na suzbijanju tako zvane ulične prodaje opojnih droga, zaplenili opojnu drogu marihuana, kokain, ekstazi, kao i novac za koji se sumnja da potiče iz izvršenja krivičnih dela.

ХАПШЕЊЕ У БУДВИ: Држављанин Србије и Будванин иза решетака због производње и продаје дроге

Foto: Uprava policije

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih doga u Budvi su uhapšeni državlajnin Srbije  N.A. (30)  i A.L. (28) iz Budve. Oni   su lišeni slobode i uz krivične prijave privedeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, budvanska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.A. (30) iz Republike Srbije sa boravkom u Budvi.

-Pronađeno je više manjih pakovanja sa sadržajem bele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine oko 35 grama, biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana oko 16 grama, dve vage za precizno merenje, mobilni telefon i novac u iznosu od 5.200 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom opojne droge, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, pripadnici budvanske policije su u saradnji sa službenicima Posebne jedinice policije izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Citroen c3“, budvanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.L. (28) iz Budve.

-Pronađeno je i oduzeto 734 grama opojne droge marihuana, manja količina opojne droge kokain, 28 komada tableta ekstazi, vaga za precizno merenje, mobilni telefon, novac u iznosu od 975 evra za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i vozilo koje je korišćeno za prevoz opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA ODLEPILA ZA SRBINOM: Milan Tarot raspametio Britaniju zbog EURO 2024! On je naslednik Nostradamusa!