LIDIJA U PRSLUKU OD 4.300 EVRA "BRANI" CRNU GORU OD SRBA: Fotografija sa protesta izazvala buru na mrežama - "Najbolja slika DPS-a!" (FOTO)

V.K.

29. 11. 2022. u 12:20

PROTESTNI skup u Podgorici u senci skupocenog stajlinga prve dame Crne Gore Lidije Đukanović.

ЛИДИЈА У ПРСЛУКУ ОД 4.300 ЕВРА БРАНИ ЦРНУ ГОРУ ОД СРБА: Фотографија са протеста изазвала буру на мрежама - Најбоља слика ДПС-а! (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub/ Predsjednik Crne Gore

Svi zahtevi organizatora trećeg protestnog skupa ispred Skupštine Crne Gore koji je okupio malobrojne članove i pristalice DPS-a i koalicionih partnera iz nekadašnjeg suverenističkog bloka, pali su u senku toalete prve dame Crne Gore Lidije Đukanović, supruge aktuelnog šefa države i lidera DPS-a Mila Đukanovića.

Na fotografiji sa protesta koja se za kratko vreme proširila društvenim mrežama vidi se Đukanovićeva kako u dobrom raspoloženju pozira objektivu odevena u prsluk marke „Dior” čija je cena preko 4.200 evra!

Ovo nije prvi put da ona svoju raskalašnu odeću promoviše javnosti, jer je sličnih nastupa imala i tokom zvaničnih događaja. Sve ovo izazvalo je različite komentare, pa je tako nosilac liste pokreta Evropa sad na lokalnim izborima u Podgorici Jakov Milatović kazao je da je prsluk supruge Mila Đukanovića „najbolja slika partije koja stoji iza protesta čija cena može da pokrije deset minimalnih zarada u Crnoj Gori”!

Bivša ministarka zdravlja i nosilac liste „Za budućnost Podgorice” Jelena Borovinić Bojović kaže da dalja protestna okupljana treba nazvati pod sloganom „Ima se”.

- Nemojmo da kritikujemo suprugu predsednika DPS-a. Ona na sebi nosi odevne predmete koji koštaju samo oko šest hiljada evra, jer pored već proslavljenog Diorovog prsluka, tu je i Diorov džemper. Ali ne sumnjam da je ona nastojala da bude skromna i da su to najeftiniji komadi iz njene odevne kolekcije. Nisam jedino sigurna za obuću, pošto se ne vidi na fotografiji - kazala je Borovinić Bojović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (5)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!