STRANCI UPALI U PROVALIJU, JEDAN TEŽE POVREĐEN: Dramatična akcija spasavanja u Crnoj Gori (FOTO)

V.K.

26. 11. 2022. u 21:57

IZ provalije kod Tuzi večeras su izvučena dva stranca od kojih jedan teže povređen.

СТРАНЦИ УПАЛИ У ПРОВАЛИЈУ, ЈЕДАН ТЕЖЕ ПОВРЕЂЕН: Драматична акција спасавања у Црној Гори (ФOTO)

Foto: Ffejsbuk/Služba zaštite i spasavanja - glavni grad Podgorica

Dva strana državljanina, koja su upala u provaliju u mestu Drume, u Opštini Tuzi, spaseni su nakon višesatne akcije. Na Fejsbuk stranici Služba zaštite i spašavanja Podgorice,objavljeno je da je jedna osoba teže povređena i da ima otvoreni prelom noge, dok je druga prošla bez povreda.

- Alpinistički tim Službe zaštite je u najkraćem roku preduzeo mere i radnje u cilju imobilizacije i izvlačenja - kaže se u saopštenju.

Iz Službe zaštite su apelovali na sve koji žele da obilaze kanjone i planinske masive, da to ne čine bez vodiča i adekvatne opreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu