MASOVNO HAPŠENJE KAVČANA U CRNOJ GORI: Policija sprovodi akciju hapšenja pripadnika klana

Novosti online

24. 10. 2022. u 14:49

NA PODRUČJU Kotora i drugih gradova Crne Gore u toku su aktivnosti usmerene prema organizovanim kriminalnim grupama.

МАСОВНО ХАПШЕЊЕ КАВЧАНА У ЦРНОЈ ГОРИ: Полиција спроводи акцију хапшења припадника клана

Ilustracija policija Foto AP

Crnogorska policija sprovodi akciju na više lokacija u nekoliko gradova, a kako podgorički Dan nezvanično saznaje iz više izvora, osobe bliske određenim kriminalnim grupama su lišene slobode. Navodno se radi o pripadnicima kavačkog klana.

Pretresi stanova i kuća su i na području primorskih gradova. Akcija je sprovedena u cilju borbe protiv organizovanog kriminala.

- U toku je zajednička akcija SBPK i Specijalnog državnog tužilaštva! Na području Kotora se sprovode aktivnosti usmerene prema organizovanim kriminalnim grupama. U toku su pretresi na više lokacija, a više osoba je lišeno slobode - rečeno je iz policije.

(Dan.co.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)