"VREME JE DA SE IZMIRIMO": Poručila je Jelena Borovinić nosilac liste "Za budućnost Podgorice"

V.K.

29. 09. 2022. u 20:18

NOSILAC liste „Za budućnost Podgorice“ koalicije DF-Prava Crna Gora- Slobodna Crna Gora-Radnička partija Jelena Borovinić Bojović predstavila je izborni program za naredne četiri godine.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ИЗМИРИМО: Поручила је Јелена Боровинић носилац листе За будућност Подгорице

Foto: DF

Ona je poručila  da nema dilemu da će lista koju predvodi pobediti na lokalnim izborima 23. oktobra.  Jelena Borovinić Bojović je podsetila da je nakon 30 godina došlo vreme izmirenju i budućnosti Podgorice.

- Građani će nam biti na prvom mestu i svi će imati pristup upravi grada i gradonačelnici kada im pomoć bude potrebna. Trideset godina je dug period. Vreme je da se izmirimo i gradimo budućnost Podgorice.  Nastaviću neumorno da radim i da se borim za naš grad. Radiću na infrastrukturi, pružanju mogućnosti za obrazovanje, trajnom rešavanju zagađenja reka, dizajnu kulturne svesti, afirmaciji sporta…Nemam dilemu da je ovo pobednička lista – kazala je Jelena Borovinić Bojović.

BONUS VIDEO:

TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA: Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)