KRVAVI PIR TRAJAO SAT VREMENA! Isplivali novi detalji tragedije na Cetinju

M. SEKULOVIĆ, S. ĐOKIĆ

12. 08. 2022. u 22:46

KRVAVI pir koji je Crnoj Gori priredio Vuk Borilović (34) na Cetinju, trajao je gotovo ceo sat u crnogorskoj prestonici, ispričali su neki svedoci nečuvene tragedije.

КРВАВИ ПИР ТРАЈАО САТ ВРЕМЕНА! Испливали нови детаљи трагедије на Цетињу

Foto: Svetlana Đokić

Pomahnitali ubica najpre je svirepo ubio dvoje dece svojih podstanara, u čiju je majku pucao,  a nasrećna žena je potom podlegla u povredama u bolnici.


Borilović se potom dao u pucnjavu iz lovačkog karabina ulicama Cetinja, pucajuči na svoje sugrađane...

Da li je tragedija mogla da bude sprečena, za sada nije jasno, ali je ministar policije Filip Adžić, rođeni Cetinjanin, kazao da ne traba danas stajati na muku u crno zavijenim porodicama, ali da prema njegovim informacijama, ranjeni policajac je pokušao da spreči Borilovića ali je u tome onemogućen nanošenjem povreda u predelu glave i ruke...

Kao što su "Novosti" pisale, Borilovića je u još krvavijem naumu sprečio jedan Cetinjanin koji ga je likbidirao hicima iz vatrenog oružja.
  
Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić je to potvrdila i kazala da taj čovek za sad anije uhapšen. Prema rečima ministra Adžića na Cetinju ništa nije nagoveštavalo da bi Borilović mogao počiniti bilo šta slično zločinu koji je počinio u petak oko 16 sati u svojoj kući a  potom na ulici pred Vladinim domom.
 
Kako "Novosti" saznaju među povređenima je i jedan strani državljanin, ali je on lakše povrežen. Tri osobe nalaze se u Kliničkom centru Crne Gore i u životnoj su opasnosti.

BONUS VIDEO: Tragedija u Vranju
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati