ILEGALNO POBEGAO U SRBIJU: Uhapšen osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo u pokušaju

B.Dabić

19. 07. 2022. u 22:48

DVA dana nakon što je ranio trojicu policajaca u diskoteci u Sutomoru, srpska policija stavila je lisice na ruke mladiću iz Nemačke, nastanjenom u Novom Pazaru.

ИЛЕГАЛНО ПОБЕГАО У СРБИЈУ: Ухапшен осумњичени за кривично дело тешко убиство у покушају

Foto: Tviter Uprva policije Crne Gore

Uhapšen je Aldin Hudović (25) osumnjičen da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju na štetu trojice policajaca - Novaka Mugoše, Saše Sekulića i Veselina Miloševića.

Za mladićem je bila raspisana poternica nakon što je u noći između subote i nedelje  u diskoteci izvadio nož i sečivom dužine 10 cm zadao više ubodnih rana policajcima, a zatim pobegao. Mugoša je ranjen u predelu trbuha, a zadobio je teške povrede opasne po život. 

Crnogorska policija je potvrdila da je Hudović uhapšen u Srbiji, a  na teret mu se  stavlja i nedozvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi. Srpska policija je obavestila kolege u Crnoj Gori o hapšenju Hudovića.

Policija utvrđuje šta se dogodilo u diskoteci “Habana” gde su ranjene njihove kolege, ali i da li su oni u tom lokalu bili  gosti, ili obezbeđenje. Prema jednoj verziji, sva trojica policajaca, bili su gosti tog lokala, a prema drugoj, u tom objektu bili su angažovani kao obezbeđenje.

Informacija da su u "Habani" radili kao obezbeđenje, međutim, nije zvanično potvrđena.

Ono što ne stoji kao dilema je da su reagovali nakon što je grupa mladića u kojoj je bio i Hudović neprimereno reagovala prema devojkama koje su bile u diskoteci. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu