ODLOŽENA SEDNICA O VEZAMA LAZOVIĆA I KRIMINALACA! Poslanici DPS-a nisu došli - klanovi jači od države?

Novosti onlajn

24. 05. 2022. u 12:15

NA SEDNICU Odbora za bezbednost nisu došli poslanici Demokratske partije socijalista, saopštio je na pres-konferenciji poslanik i predsednik ovog odbora Milan Knežević.

ОДЛОЖЕНА СЕДНИЦА О ВЕЗАМА ЛАЗОВИЋА И КРИМИНАЛАЦА! Посланици ДПС-а нису дошли - кланови јачи од државе?

Policajci i kriminalci za istim stolom, Foto Libertas press

On je saopštio da je odložena sednica na kojoj je trebalo da budu saslušani specijalni državni tužilac Vladimir Novović i premijer Dritan Abazović.

– Sve ide ka tome da se ja smenim sa ovog mesta. U dogovoru sa Abazovićem dogovoreno je da ipak počnemo sa sednicom, pa da bude pauza. Abazović bi tražio i da sednica bude javna, ali do toga nije ni došlo. Postavljam pitanje: kome je u interesu da se ne održi sednica o podacima EUROPOL-a. Da nije bilo Libertasa i Olivere Lakić ne bismo saznali za slučaj Vesne Medenice i slučaj visokih funkcionera. Podsetićemo vas da smo raspravljali na različite teme na odborima. Kad treba da raspravljamo o bitnim temama za Crnu Goru i za svet određenim kolegama nije bilo u interesu da se raspravlja na ovu temu. Sumnjam da su neki od kolega iz DPS-a pod uticajem kavačkog klana i ne žele da dođu na ovu sednicu – istakao je on.

Kako je naveo, saznao je da su on, Medojević i Mandić ponovo stavljeni pod mere nadzora za potrebe kavačkog klana.

– Klanovi su toliko osilili da su jači od države. Evo, došlo je do odlaganja i ove sednice odbora. Nabavio sam kavkaskog ovčara, koji se razboleo. Ali će oni koji me prate i prisluškuju to pre znati nego ja, ako mu se šta desi – naglasio je Knežević.

- Zato pozivam Vrhovni sud i Sudski savet da se izjasne da li je zakonito to što smo ponovo pod merama tajnog nadzora - kazao je on.

Saopštio je da su dobili informaciju da ih prate od postavljanja Sava Kentere na čelno mesto ANB-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PAMTIMO JE IZ PORODIČNOG BLAGA: Ova glumica je rođena sestra Ivice Dačića (FOTO)