AKCIJA NA CETINJU JE BILA USPEŠNA: Premijer Abazović o napadima na Petra Kneževića

V. K.

03. 05. 2022. u 21:25

NA CETINjU je 4. i 5. septembra prošle godine sačuvan mir, a nikakvih posledica događaja koji su pratili ustoličenje mitropolita Joanikija nije bilo.

АКЦИЈА НА ЦЕТИЊУ ЈЕ БИЛА УСПЕШНА: Премијер Абазовић о нападима на Петра Кнежевића

8.25, Foto D. Milovanović

Ovo je komentar premijera Crne Gore Dritana Abazovića na orkestrirane napade koji danima traju na komandanta Antiterorističke jedinice Crne Gore Petra Kneževića i njegove saradnike. Oni su se, pod sumnjama da su držali vezu sa kriminalcima, našli na meti ostataka bivšeg režima, njima bliskih medija i "patriotskog sektora".

- One koji smatraju da je tamo trebalo da padne krv, smatram neprijateljima države. Zato mislim da je akcija na Cetinju bila uspešna - rekao je Abazović.

On je izjavio da ne želi da afera koju je izazvala pojava navodnog snimka Kneževićevog razgovora "pokrije" aferu čiji je akter bivša predsednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

- Reč je o nosiocu najveće sudske funkcije, a u drugom slučaju, a ne smatram ga beznačajnim, radi se o službeniku policije - rekao je Abazović i naveo da nije upoznat sa izveštajem o postupanju bezbednosnog sektora na Cetinju, ali i da je vrlo zainteresovan da se na to pitanje stavi tačka.

Advokat Petra Kneževića Dražen Medojević izjavio je da će njegov klijent u sredu biti dostupan državnim organima:

- Knežević je bio na takmičenju u inostranstvu, a već prvog radnog dana biće dostupan svima. Nema potrbe da se o tome pravi fama - rekao je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri