PORUKA IZ BARA: Đukanovićeva “zdrava logika” Abazoviću sasvim logična

B. Dabić

12. 04. 2022. u 23:36

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović danas je kazao da se podrškom manjinskoj vladi DPS vraća na vlast i pozvao se na zdravu logiku po pitanju formiranja većine.

ПОРУКА ИЗ БАРА: Ђукановићева “здрава логика” Абазовићу сасвим логична

Foto: B. Dabić

- Pozivam samo na zdravu logiku - imate vladu koju će činiti partije koje imaju 14, 16 ili 19 poslanika u parlamentu, a potreban im je 41. Razliku između 14, 16 i 19, pa do 41 davaće DPS. Šta mislite, je li to uticaj ili nije - istakao je Đukanović.

Mandatar Dritan Abazović prokomentarisao je izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića o manjinskoj vladi u kojoj se on poziva na “zdravu logiku”.

-Logično je da bi imali Vladu moramo imati podršku maker 41 poslanika. To je sasvim logično. Mislim da se dramatizuju stvari koje su veoma jednostavne. Ponudili smo koncept manjinske vlade, niko nije prinuđen da ga podrži. Mislim da smo blizu da formiramo Vladu, kazao je mandatar i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović nakon konvencije barskog odbora te partije, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, kao i članovi tog odbora.

Abazović je poručio da će nakon loklanih izbora u Baru, barska URA dati gradonačelnika- Gorana Đurovića.

- Luka Bar je mesto koje će Crnu Goru zauvek da promeni na bolje. Luka ne sme više da bude mesto koje je prepoznato po švercu cigareta. Nova Vlada će imati obavezu da dovede strateške investitore koji će od Luke Bar napraviti kredibilnu regionalnu luku - istakao je Abazović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)