MAJA VUKIĆEVIĆ: Vesna Medenica je dugogodišnjim žmurenjem zadužila mnoge ljude bliske DPS-u

Novosti onlajn

11. 04. 2022. u 09:47

JASNO je da je neko omogućio da Miloš Medenica nesmetano napusti Crnu Goru i pored činjenice da su ljudima koji vode tužilaštvo i bezbednosni sektor u tom momentu bile dostupne informacije Europola, na osnovu kojih se jasno vidi da je Medenica počinio ozbiljna krivična dela, kazala je Maja Vukićević, potpredsednica Demokratske narodne partije i poslanica Demokratskog fronta, komentarišući za IN4S „slučaj Medenica“.

МАЈА ВУКИЋЕВИЋ: Весна Меденица је дугогодишњим жмурењем задужила многе људе блиске ДПС-у

Foto: Printskrin/ Skaj

Takođe, po njenim rečima, neobjašnjivo je da do danas nije saslušana ni majka Miloša Medenice Vesna Medenica, koja je preko trideset godina pokrivala najvažnije funkcije u crnogorskom pravosuđu, a koja je, sudeći po onome što smo imali priliku da vidimo iz javno objavljene dokumentacije Europola, imala uvid u kriminalne radnje svog sina.

- Vesna Medenica je dugogodišnjim žmurenjem na kriminalne radnje ljudi koji su bliski Demokratskoj partiji socijalista očigledno mnoge zadužila, što se da zaključiti i iz reči njenog sina, pa je i to još jedan razlog da bude saslušana - istakla je Vukićevićeva i dodala:

Očekujem da novi SDT Vladimir Novović pokrene istragu i objasni ko je štitio Miloša i Vesnu Medenicu.

Foto: dnpcg.me

Portal Libertas objavio je nastavak komunikacije po kojoj je Medenica, preko policajca Darka Lalovića, ali i drugih dilera, često kupovao kokain i insistirao da bude iz Kolumbije.

U transkriptima razgovora Medenica najavljuje i kupovinu marihuane, a Libertas je objavio i sliku Medenice sa heklerom.

Policajac Lalović, koji je godinama štitio Vesnu Medenicu, uhapšen je 15. decembra prošle godine zbog sumnje u stvaranje kriminalne organizacije.

(IN4S)

BONUS VIDEO:

BAKLjADA I TROBOJKE U NIKŠIĆU: Građani obeležavaju 23 godine od bitke na Košarama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja