OTVORENI PRITISAK NA PODGORICU: Amerika traži da Crna Gora primeni sankcije koje je EU uvela Rusiji

V. K.

04. 04. 2022. u 19:14

SJEDINjENE Američke Države pozivaju Crnu Goru da primeni sankcije koje je Evropska unija uvela Rusiji, navela je ambasadorka SAD-a u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke, podsećajući na godišnjicu osnivanja NATO-a dodajući da je solidarnost među saveznicima i partnerima krucijalna, kako bi se okončao "nehumani rat Rusije protiv ukrajinskog naroda."

ОТВОРЕНИ ПРИТИСАК НА ПОДГОРИЦУ: Америка тражи да Црна Гора примени санкције које је ЕУ увела Русији

Džudi Rajzing Rajnke / Foto TV CG

– SAD pozivaju Crnu Goru da primijeni sankcije koje je Evropska unija (EU) uvela Rusiji – navela je Rajzing Rajnke na Tviteru, poručujući da će Crna Gora na taj način pomoći da se "ruski predsednik Vladimir Putin onemogući u finansiranju rata, koji nastavlja da izaziva neopisivu smrt i patnju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!