PAUK NA ULICAMA BARA OD 1. APRILA: Upozorenje vlasnicima vozila koja su duže vreme ostavljena na javnim parkiralištima da ih sami uklone

B. DABIĆ

29. 03. 2022. u 14:12

NAČELNIK Komunalne policije Opštine Bar upozorio je vlasnike vozila koja su već duži vremenski period ostavljena na javnim parkiralištima u gradskom području, a koja nisu pomerana jer se nalaze u neispravnom, havarisanom stanju, da ista sami uklone.

ПАУК НА УЛИЦАМА БАРА ОД 1. АПРИЛА: Упозорење власницима возила која су дуже време остављена на јавним паркиралиштима да их сами уклоне

Foto: B. D.

- Ukoliko se parkirana havarisana vozila ne premeste sa datih lokacija, Komunalna policija Opštine Bar će preduzeti mere i radnje iz svoje nadležnosti i od 1. aprila ta vozila dislocirati i premestiti na za to predviđenu lokaciju, kako bi ovom akcijom obezbedili dodatna parking-mesta i nesmetano parkiranje za vozila koja su u voznom stanju. Takođe, od 1. aprila specijalo vozilo “pauk” će biti u funkciji i premeštati nepropisno parkirana vozila i tako obezbediti nesmetano odvijanje saobraćaja u svim delovima opštine Bar - kazao je Škerović.

Iz Komunalne policije apeluju na sve građane da vode računa gde zaustavljaju i parkiraju svoja vozila, u suprotnom Komunalna policija Opštine Bar će primenom Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima sankcionisati sva nepropisno parkirana vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)