KONJEVIĆ TRAŽI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV PREMIJERA: Dok mu Skupština priprema smenu, Krivokapić drži sednicu Vlade

I.D.S.

04. 02. 2022. u 17:38

POSLANIK SDP-a Raško Konjević pozvao je ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića da odmah podnese krivičnu prijavu protiv odlazećeg premijera Zdravka Krivokapića, ali i realciju tužilaštva i to zbog, kako kaže, zloupotrebe službenog položaja.

КОЊЕВИЋ ТРАЖИ КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ПРОТИВ ПРЕМИЈЕРА: Док му Скупштина припрема смену, Кривокапић држи седницу Владе

Foto: Printscreen

Naime, premijer, dok traje skupštinska rasprava nakon koje će se poslanici izvesno izglasati nepoverenje Vladi,   drži sednicu Vlade na kojoj se utvrđuje predlog Odluke o kriterijuma za utvrđivanje osnova sa sticanje crnogorskog, a a koji je stavljen na dnevni red bez znanja MUP-a.

- Premijer je ranije u Skupštinu dolazio samo kad je njemu odgovaralo, poslanici mu nisu bili potrebni.Sada kada je izvesno da odlazi sa funkcije,ne trebaju mu ni ministri. Za ovo bi morao krivično da odgovara - poručio je Konjević.

BONUS VIDEO - DRITAN UOČI SEDNICE: Mora se što pre izaći iz krize

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)