KUDA DF PROĐE, TUDA DPS VIŠE NE RASTE! Marko Kovačević o demontaži Đukanovićevog režima

M. S.

27. 01. 2022. u 16:35

NIKO nije ispoštovao Demokratski front u političkom smislu na pravi način, kazao je gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević za TV Nikšić.

КУДА ДФ ПРОЂЕ, ТУДА ДПС ВИШЕ НЕ РАСТЕ! Марко Ковачевић о демонтажи Ђукановићевог режима

Marko Kovačević

- Prvi put kada je mandatar pravio Vladu, on je govorio da ne treba da budu u njoj ljudi iz Demokratskog fronta jer bi joj pokvarili reputaciju. Sada kada gospodin Abazović kreće u neki projekat tzv. manjinske Vlade, i on isključuje Demokratski front iz čitave te priče, a ja vam sada kažem da samo onuda kuda Demokratski front prođe, tuda DPS više ne raste - naglasio je Kovačević.

BONUS VIDEO: 

Opasna izjava zvaničnice EU: Angelina Srbe u BiH "prevela" u Bošnjake

 
 
     
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)