PROTEST U BARU: Barani razočarani Dritanovim potezom

B. D.

20. 01. 2022. u 20:31

ZBOG aktuelne političke situacije u Crnoj Gori grupa građana u baru okupila se na protestu na kome je prozivan potpredsednik Vlade Dritan Abazović zbog, kako su naveli okupljeni, „izdaje“.

ПРОТЕСТ У БАРУ: Барани разочарани Дритановим потезом

Foto B. Dabić

-Okupili smo se da branimo izbornu volju građana, da ono što smo čekali tri decenije i branili godinu dana pokušamo da sačuvamo. Osećamo se prevarenim i zato smo večeras na protestu. Pozivamo građane da se okupimo sutra veče, na istom mestu u isto vreme kako bi pokazali nezadovoljstvo zbog situacije na političkoj sceni Crne Gore, kazao je ispred grupe građana Milisav Joksimović.

Na novinarsko pitanje je li očekivao da će Abazović podneti Inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi Crne Gore premijera Zdravka Krivokapića koja je 19. januara predata u skupštinsku procedure, a potpisali su je poslanici koalicije "Crno na bijelo", Joksimović je odgovorio – da nije očekivao.

-To je veliko iznenađenje. Neočekivano, razoraravajuće, kazao je Joksimović.

Sa grupom građana bili su odbornici Demokrata u Skupštini opštine Bar: Momčilo Leković, Milan Nešković i Dragana Đukanović. Klub odbornika Demokrata je najavio da će i sutra veče podržati protest građana u Baru.

Nije poznato ko je organizator skupa na kome je večeras bilo oko stotinu građana. Protest je protekao bez incidenata. Građani su najavili da će se okupiti i sutra veče ispred zgrade Opštine u 19 časova.

BONUS VIDEO - Kako je pao Milo Đukanović?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DONACIJE DONELE MEDALJE: Specijalno državno tužilaštvo CG počelo da ispituje transfere bivšeg ministra odbrane