URNEBESNI TVIT KNEŽEVIĆA POVODOM ZAPLENE KOKAINA U CG: "Uhapsite mene i magacionera, čudno se ponašam kad pojedem bananu!" (FOTO)

Novosti onlajn

13. 01. 2022. u 16:17

U LOGISTIČKOM distributivnom centru (LDC) kompanije Voli Trade, koja je u većinskom vlasništvu biznismena Dragana Bokana, u popodnevnim časovima juče je otkriveno oko 400 kilograma kokaina, a tim povodom oglasio se i Milan Knežević.

УРНЕБЕСНИ ТВИТ КНЕЖЕВИЋА ПОВОДОМ ЗАПЛЕНЕ КОКАИНА У ЦГ:  Ухапсите мене и магационера, чудно се понашам кад поједем банану! (ФОТО)

Foto: EPA/Boris Pejović

Naime, jedan od lidera DF-a i predsednik DNP-a, ironično je prokomentarisao činjenicu da će se tek sutra Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i Uprava policije (UP) zvanično oglasiti i povodom pola tone kokaina, pronađene u magacinu Volija.

„Ni presa tužilaštva, ni hapšenja Bokana. Da nije zašteka skener? E da je Saša Sinđelić u Crnoj Gori ovo bi bilo riješeno. Uhapsite makar mene i magacionera, nešto se čudno ponašam kad pojedem bananu, a luka nema.“, objavio je Knežević na svom Tviter profilu.

Nešto ranije, Knežević je na istoj društvenoj mreži zahvalio lično i Draganu Bokanu, što je kako kaže "lično razbio švercerski lanac kokaina u svom magacinu", a potom pomenuo i Milivoja Katnića.

Podsetimo, kokain se nalazio u paketima sa bananama iz Ekvadora.

Sumnjivi beli prah, prema nezvaničnim podacima, pronašli su radnici te kompanije, nakon čega je obaveštena Uprava policije, ali i drugi nadležni državni organi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)