EPARHIJA MILEŠEVSKA DONIRALA: Opštoj bolnici Pljevlja ambulantno vozilo

M. D.

30. 12. 2021. u 11:22

SRPSKA pravoslavna crkva – Eparhija Mileševska donirala je Opštoj bolnici Pljevlja ambulantno vozilo.

ЕПАРХИЈА МИЛЕШЕВСКА ДОНИРАЛА: Општој болници Пљевља амбулантно возило

M.Drobnjak

Vredna donacija je još jedan gest dobre volje i ljubavi Srpske pravoslavne crkve prema verujućem narodu pljevaljskog kraja i svim njenim građanima u teškim vremenima.

Njegovo preosveštenstvo Episkop Mileševski gospodin Atanasije predao je ključeve mediciskoj direktorici OB Pljevlja, dr Nataši Božović.

- Eparhija Mileševska veoma se raduje ulozi u narodu koju ima medicinski centar u Pljevljima. Imamo zajedničke aktivnosti i zajedničke teme, a to je pomoć narodu. Gospod naš. Hristos je rekao „Ja želim da imaju život i da ga imaju u izobilju“. Vi služite upravo tome, a i crkva je za to, zato ona i postoji, kao prostor života i kao učiteljica života. Bavimo se istim stvarima na svoj način i Eparhija mileševska želi da vam zahvali za ono što se učinili i činite za ovo vreme teških iskušenja zdravstvenih u vreme epidemije korone i želim da Vam zahvalim u ulozi koju ste imali u odbrani svetinja, kada je to bilo ključno, kazao je Episkop mileševski Atatnasije.

Ispred Opšte bolnice Pljevlja Episkopu Atanasiju zahvalila se medicinska direktorica dr Nataša Božović.

- U ime Opšte bolnice Pljevlja i svih medicinskih radnika i svih građana Pljevalja želim da se zahvalim na ovoj vrednoj donaciji na opštu dobrobit, kazala je dr Božović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona