DETALJI DRAME U BARU: Sačekao zaposlene ispred ulaza u banku preteći da ima bombu, na Jutjubu uputio poruku zvaničnicima Vlade (FOTO)

B. Dabić

28. 12. 2021. u 09:08 >> 10:25

DRAMA u centru Bara. Policija je evakuisala deo Ulice Maršala Tita, zbog pretnje Baranina Edina Begzića da će aktivirati eksploziv ispred poslovnice jedne banke.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У БАРУ: Сачекао запослене испред улаза у банку претећи да има бомбу, на Јутјубу упутио поруку званичницима Владе (ФОТО)

Foto: B. D.

Jutros oko 8 časova kada su zaposleni došli na posao ispred ulaza ih je sačekao čovek koji je kazao da je naoružan, da ima bombu. Radnik obezbeđenja je pozvao policiju. 

Prema prvim informacijama "Novostima", u pitanju je Baranin Edin Begzić, kome su roditelji radili u nekadašnjoj prehrambenoj fabrici “Primorka”. Banka je oblepljena natpisom "Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke".

Foto: B. D.

Iz policije su potvrdili da je evakuisana zgrada u kojoj se nalazi poslovnica i deo ulice.

Begzić je prethodno dostavio medijima snimak sa Jutjuba, u kojem je pozvao predsednika i potpredsednika Vlade, kao i predsednika Skupštine, da pomognu u rešavanju situacije sa bankom, tvrdeći da je radnicima naneta višemilionska šteta.

"Novosti" saznaju da je on već sat ispred poslovnice banke, te da policija pregovara sa njim. U ulici su ekipe Hitne pomoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!