ISTRAGA ZBOG SUVIH SLAVINA: U Ulcinju stigla voda

B. D.

27. 12. 2021. u 16:00

ISTRAGA ZBOG SUVIH SLAVINA GRAĐANI Ulcinja konačno su za vikend dobili vodu nakon što su im slavine bile suve šest dana, a uzrok je havarija na glavnom cevovodu. Oko 5.000 građana su zbog takve situacije više nego ogorčeni i traže ostavke odgovornih.

ИСТРАГА ЗБОГ СУВИХ СЛАВИНА: У Улцињу стигла вода

Foto: Novosti

Odgovornost Opština Ulcinj prebacuje na "Vodovod i kanalizaciju", iz ovog preduzeća odgovornost adresiraju na lokalnu upravu. Pokrenuta je i istraga. U policiji u svojstvu građana izjave su dali čelnici Opštine, izvođači radova i direktor JP "Vodovod i kanalizacija".

Direktor "Vodovoda" Arijan Ljamović potvrdio je da od ponedeljka vode nije bilo u više naselja, zbog probijanja glavne cevi, do čega je došlo usled izmeštanja glavnog cevovoda.

Predsednik Opštine Aleksandar Dabović rekao je da je dodatno otežavajuća okolnost i to što ne postoji katastar podzemnih instalacija.  

BONUS VIDEO:

POD OKRILjEM NOĆI: Azerbejdžan i Jermenija počeli razmenu zarobljenika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!