POSLE TUČE UBIO SUGRAĐANINA: Novi detalji krvavog obračuna u Rožajama, oglasila se i Uprava policije

M. S.

21. 12. 2021. u 13:33

NAKON pucnjave u centru Rožaja, u blizini zgrade Osnovnog suda u kojoj je ubijen meštanin Semir Murić (29), sa novim detaljima tragedije oglasila se Uprava policije Crne Gore, koja je potvrdila ubistvo i ranjavanje policijskog službenika Refika Paja Dedeića, koji je bio na dužnosti.

ПОСЛЕ ТУЧЕ УБИО СУГРАЂАНИНА: Нови детаљи крвавог обрачуна у Рожајама, огласила се и Управа полиције

Foto: Ministarstvo pravde Crne Gore

- Danas oko 11.15 časova došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba, nakon čega je E. R. (19) upotrebio vatreno oružje, kojom prilikom je povrede zadobio S. M. (29), usled kojih je preminuo. Prilikom intervencije službenik Uprave policije R. D., koji je bio na dužnosti, zadobio je povrede od vatrenog oružja u predelu noge i on nije životno ugrožen. E. R. je lišen slobode na licu mesta, a istovremeno privedeno je više osoba vezano za ovaj događaj, o kome je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

- Na licu mesta je u toku uviđaj, a sredstvo izvršenja krivičnog dela – pištolj je oduzet od strane policije. Takođe, ovom prilikom pripadnici policije su i kod lica S. R., koje je privedeno, pronašli i oduzeli pištolj i nož - saopštila je Uprava policije Crne Gore povodom ubistva i ranjavanja u Rožajama.

Inače, kako se saznaje, porodice Murić i Raović su odranije bile u lošim odnosima.

BONUS VIDEO - ZAPLENA "TEŠKA" 240.OOO KM: Veliki uspeh carine i poreznika u Brčkom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?