JOVAN VUČUROVIĆ: Dritan Abazović i URA odabrali kolaboraciju sa mafijom

Novosti online

12. 12. 2021. u 16:02

JOVAN Jole Vučurović, poslanik Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta izjavio je da bi bilo dobro da se potpredsednik Vlade Dritan Abazović oglasi povodom navoda koji su se pojavili u medijima, "pošto više teško da možemo primetiti razliku u potezima, ideologiji i politici između Abazovićeve stranke i DPS-a".

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Дритан Абазовић и УРА одабрали колаборацију са мафијом

Foto: DF

- Ako tome dodamo da je Dritan Abazović i ranije imao tajne sastanke sa Milom Đukanovićem, onda je i političkim laicima jasno da je njihov eventualni susret u Dubaiju jedino mogao biti povezan sa sudbinom vlade Crne Gore. Nažalost, ponašanje koje evidentiramo iz te grupacije nam govori da su Abazović i URA umesto razgovora i dogovora sa parlamentarnom većinom odabrali kolaboraciju sa mafijom. Oni su sa svojim kolegama iz parlamentarne većine razgovarali jezikom ucena, dok sa DPS-om vrlo lako pronalaze zajednički jezik - kazao je Vučurović, podsećajući da su Abazović i URA napadali sve i svakoga za saradnju sa DPS, a onda su oni glasali sa Đukanovićevom strankom, "smenjivali ministre, birali predsjednika DIK-a, itd…"

- Politika trećeg puta, koju je URA nasledila od Pozitivne, politika lažnih građanista, antisrba i marioneta koncerna Vijesti, uvek je vodila u naručje DPS-a. Upozoravamo da bi eventualni dogovor Ure i DPS-a bio prevara naroda koji je 30. avgusta glasao za slobodu i da je onda kriza potpuno eskalirala - zaključio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!