ZA KVALITETNIJI ŽIVOT GRAĐANA: Izrada strateškog plana opštine Ulcinj

B.D.

10. 12. 2021. u 17:54

PRVI sastanak članova Konsultativne grupe za izradu strateškog plana opštine Ulcinj 2022-2028. godinu održan je danas u najjužnijem crnogorskom primorskom gradu.

ЗА КВАЛИТЕТНИЈИ ЖИВОТ ГРАЂАНА: Израда стратешког плана општине Улцињ

Ulcinj / Arhiva

Nacrt Strateškog plana biće stavljen na javnu raspravu, koja će trajati 20 dana, da bi svi građani mogli da daju primedbe, sugestije, ideje i komentare.

- Vreme ubrzanog razvoja društva i sve brojnijih potreba građana zahteva da o razvoju promišljamo strateški, odgovorno, planski, i da na maksimalan, i sa druge strane održiv način, iskoristimo resurse i stavimo ih u funkciju boljeg kvaliteta življenja svih stanovnika našeg grada - kazao je predsednik Opštine Aleksandar Dabović.

- Zbog toga je, kako ističe Dabović, i pristupljeno izradi Strateškog plana razvoja opštine Ulcinj 2022-2028. godine, kojim lokalna uprava nastoji da stvori uslove za brži lokalni održivi razvoj opštine.

- Opština Ulcinj u kontinuitetu radi na unapređenju transparentnosti rada lokalne samouprave, tako da je naša namera da i građanima damo mogućnost da se uključe u izradu strateškog plana razvoja, poručio je Dabović.

BONUS VIDEO:TESLI PREPORUČIO SVOJU LjUBAV: Na današnji dan pre 111 godina preminuo je Laza Kostić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!